تولیدی میلگرد بستر در شادآباد

میلگرد بستر، محصولی است که برای مقاوم‌سازی ساختمان‌ها استفاده می‌شود؛ تا ساختمان کمترین آسیب را در برابر اتفاقاتی مانند زلزله داشته باشد. در این مقاله می‌خواهیم در مورد این موضوع که میلگرد بستر چیست، چه ویژگی و کاربردهایی دارد، صحبت کنیم. اگر می‌خواهید در این باره چیزی بدانید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

تاریخچه میلگرد بستر

در سال 1813 برای اولین بار از میلگرد بستر پیش ساخته استفاده شد. در این سال، اروپائیان برای مقاوم‌سازی ساختمان از این نوع محصول استفاده کردند. بعد از آن در سال 1950 استفاده از این محصول بین افراد رایج شد. نکته مهم این است که از سال 1392 استفاده از آن در کشور ما رایج شد.

میلگرد بستر

همان‌طور که می‌دانید، بیشتری آسیبی که در اثر زلزله به یک ساختمان وارد می‌شود، به سقف‌ها و دیوارهاست. حالا سوال خیلی از افراد این است که برای مقاوم‌سازی سقف‌ها، دیوارها و امنیت بیشتر ساختمان، روشی وجود دارد که در عین مقاوم سازی، کاملا مهندسی و مطمئن باشد؟

در چنین مواقعی، پای این محصول در میان می‌آید؛ به هرحال برای امنیت سقف و دیوارها باید به فکر راه‌حلی بود تا هزینه‌ها را کاهش داد. کاربرد میلگرد بستر در زلزله یکی از مهمترین کاربردهای استفاده از آن است؛ این موضوع یکی از مهمترین مواردی است که علاوه بر مقاوم‌سازی بیشتر، مقرون‌به‌صرفه است.

حتی کاربرد آن، در دیوارچینی و همچنین در ساختمان بنایی از جمله کاربردهای استفاده از این محصول هستند.

به چیدمان میلگرد به دو صورت افقی و عمودی در دیوار و یا داخل تیرچه بلوک، میلگرد بستر گفته می‌شود. از مهمترین مزایای آن، می‌توان به بهتر شدن شکل‌گیری دیوار، عدم نیاز به تزریق دوغاب، متصل کردن دیوارهای دولایه به‌هم و به وجود آمدن اتصال مکانیکی برای نمای بنایی اشاره کرد.

 استفاده از میلگرد بستر چه مزایایی دارد؟

بعد از اینکه به بررسی این مضووع پرداختیم که میلگرد بستر چیست، باید بگوییم که استفاده از این محصول با مزایای زیادی همراه است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • مهم‌ترین مزیت، همان‌طور که گفته شد، ایمنی و مقاوم بودن ساختمان است. میلگردها به‌مرورزمان از بین می‌روند و دچار پوسیدگی می‌شوند؛ بنابراین عاقلانه است که از این مقطع فولادی استفاده شود تا بتوان مقاومت ساختمان را در شرایط نامساعد تضمین کرد.
  • استفاده از این محصول به‌صرفه است. به‌صرفه بودن آن در مقایسه با روش‌های قدیمی باعث می‌شود که بسیاری از سازندگان به این فکر باشند که از این محصول استفاده کنند.
  • جداسازی دیوار و ستون‌ها از دیگر ویژگی‌های آن است؛ این کار باعث کاهش نیروهای داخل صفحه دیوار خواهد شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *